HomeHL-SportsΗρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ηρακλής πανηγύρισε την πρώτη του νίκη της σεζόν στη φετινή Super League, καθώς επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καυτανζόγλειο», σε παιχνίδι για την 13η νίκη της σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7’ με τον Κοζορώνη, ενώ για τον «Γηραιό» σκόραραν οι Περόνε (14’) και Αγγελόπουλος (88’).

Οι «κυανόλευκοι» έκαναν δώρο στον εορτάζοντα Σάββα Παντελίδη μια νίκη που ο Ηρακλής είχε μεγάλη ανάγκη. Για να πάρει κυρίως κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια της σεζόν.

Τον βοήθησε πολύ το γεγονός πως μετά την προσωρινή διακοπή του αγώνα βρήκε ασυντόνιστη την άμυνα του ΠΑΣ και ισοφάρισε με το εξαιρετικό τελείωμα του Περόνε στο 14′.

Αν το ματς έμενε στο 1-1, δεν θα ήταν άδικο, αφού μετά το πρώτο τέταρτο οι δυο ομάδες πήγαιναν με… σβηστές μηχανές και νεκρά. Απείλησαν από δυο φορές εκατέρωθεν στο 5λεπτο (55′-60′) έμειναν όμως εκεί.

Μέχρι την αντεπίθεση του 88′, όταν ο Περόνε άνοιξε στον Λεοζίνιο και αυτός έφτιαξε το… μισό γκολ για τον Αγγελόπουλο.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος και οι δυο (από τις τρεις) αλλαγές του Παντελίδη έκαναν τη διαφορά στον αγώνα, αφού ο Μιχαήλ με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών σημάδεψε την εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού.

Γκολ: 14′ Περόνε, 88′ Αγγελόπουλος – 7′ Κοζορώνης

Κίτρινες κάρτες: Περόνε – Κούτρης, Γιάκος

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιάμπαρης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι (84′ Λουκίνας), Ιντζόγλου, Πασάς (70′ Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Κούρος (70′ Αγγελόπουλος), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Κούτρης, Μιχαήλ, Λίλα, Καρανίκας (62′ Μπουκουβάλας), Ζάιρο (71′ Μαμπούλου), Κόντε (76′ Ακόστα), Γιάκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση