HomeΕΛΛΑΔΑO Νίκος Χατζηνικολάου για το τηλεοπτικό τοπίο

O Νίκος Χατζηνικολάου για το τηλεοπτικό τοπίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ομιλία στους σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα

Κοντά στον έγκριτο εκδότη και δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου, βρέθηκαν οι σπουδαστές του τομέα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος – επικεφαλής του Τομέα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, επισκέφτηκε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου campus της Λάρισας, σε συνέχεια της σειράς ομιλιών που έχει ξεκινήσει στα παραρτήματα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στις εξελίξεις που διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες στα media και ειδικότερα στην τηλεόραση, με το θολό τοπίο των τηλεοπτικών αδειών, τη σύγχυση που επικράτησε σε όλη την πανελλήνια τηλεοπτική κοινότητα, καθώς και στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η όλη κατάσταση αναφορικά με το μέλλον της τηλεόρασης και των καναλιών.

Σε ερωτήσεις των σπουδαστών για την πρόσφατη ορκωμοσία του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, ο κ. Χατζηνικολάου τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι αυτό συνέβη μετά από 14 ολόκληρα χρόνια αδράνειας κάτι που θλίβει όλο τον ραδιοτηλεοπτικό κόσμο αλλά και τους πολίτες, εντούτοις είναι άκρως θετικό ότι αυτό συνέβη με ομοφωνία των κομμάτων γεγονός που δίνει τα καλύτερα εχέγγυα για την έναρξη του έργου του στη διαφάνεια και την εγκυρότητα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση