HomeΚΡΗΤΗΗ καταβολή των προνοιακών επιδομάτων γίνεται πλέον από τους δήμους

Η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων γίνεται πλέον από τους δήμους

Παρέδωσε ο Δήμος Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Ηρακλείου παρέδωσε και στους Δήμους Βιάννου, Αρχανών –Αστερουσίων και Γόρτυνας, (μετά τους Δήμους Μαλεβιζίου, Φαιστού και Χερσονήσου) της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου την αρμοδιότητα καταβολής προνοιακών επιδομάτων.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 οι Δήμοι Βιάννου, Αρχανών -Αστερουσίων και Γόρτυνας παρέλαβαν από το Δήμο Ηρακλείου τους φυσικούς υπηρεσιακούς φάκελους προνοιακών επιδομάτων: ο Δήμος Βιάνου 69 δικαιούχων, ο Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων 194 δικαιούχων και ο Δήμος Γόρτυνας 195 δικαιούχων των μόνιμων κατοίκων τους αντίστοιχα.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος παρέλαβε από το Δήμο Ηρακλείου τους φυσικούς υπηρεσιακούς φακέλους 179 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων των μόνιμων κατοίκων του.

Η παράδοση έγινε από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου κ. Μαρία Καναβάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η διαδικασία για την ομαλή μετάβαση της αρμοδιότητας ολοκληρώθηκε και στο εξής ο Δήμος Ηρακλείου θα καταβάλει τα προνοιακά επιδόματα των μονίμων κατοίκων του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση