HomeΣΠΟΡΠανθρακικός Κισσαμικός 1-0

Πανθρακικός Κισσαμικός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πέναλτι του Κουσίδη η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού

Χάρη σε ένα εύστοχο πέναλτι του Κουσίδη 5′ πριν από τη συμπλήρωση των 90’, ο Πανθρακικός πανηγύρισε την Κυριακή την πρώτη του νίκη στη φετινή Β’ Εθνική επικρατώντας 1-0 του Κισσαμικού.

Λόγω της χαμηλής βαθμολογικής τους θέσης οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα προσεκτικές στον αγωνιστικό χώρο και δεν είχαν διάθεση για ιδιαίτερα ρίσκα.

Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτω από το πρώτο μέρος, αυτό είναι η έγκαιρη επέμβαση του Κάρδαρη προ του Κίκε που είχε βρεθεί σε επικίνδυνη θέση. Άντε κι ένα επικίνδυνο σουτ του Τσερκέλη στο 23’ που μπλόκαρε εύκολα ο Γκαραβέλης.

Όχι ότι στην επανάληψη άλλαξε κάτι. Πέρα από μία καλή προσπάθεια του Κίκε στο 47’ που αναχαιτίστηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων, οι δύο αντίπαλοι έδειχναν αλληλοεξουδετερωμένοι και ο ρυθμός του αγώνα προϊδέαζε ότι όποιος κατόρθωνε να σκοράρει, θα έπαιρνε πιθανότατα και το τρίποντο.

Τελικά το γκολ ήρθε με τους γηπεδούχους από την άσπρη βούλα, καθώς στο 84’ ο Μαρτίνεζ ανέτρεψε τον Ψάλτη και ο διαιτητής Τζουμαλάκης καταλόγισε το πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Κουσίδης ένα λεπτό αργότερα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζουμαλάκης από τις Σέρρες, με βοηθούς τους Τζουμαλάκη (Σερρών) και Χασάν (Ξάνθης), ενώ τέταρτος είναι ο Κυριαζίδης (Έβρου)

Κίτρινες: 24’ Παντελάκης, 36’ Γαβριηλίδης, 78’ Τιάγκο 86’ Κουσίδης, 86’ Μάντζης

ΠAΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Μυρθιανός (79’ Πλέγας), Ψάλτης, Γαβριηλίδης, Μήλιος (65’ Πολίμος), Χαλκιαδάκης, Κουσίδης (90’+1 Μπεκατώρος), Ζυγκερίδης.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Μάντζης, Γκούμας, Τσερκέζος, Βλάχος (71’ Θέος), Παντελάκης, Τιάγκο (80’ Μαρτίνεζ), Κίκε (88’ Μίλιτς), Σταθάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση