HomeHL-SportsOλυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0

Oλυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Ολυμπιακός ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και πετυχαίνοντας όλα του τα γκολ στο β’ 45λεπτο, συνέτριψε με 4-0 σκορ τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 13η αγωνιστική της Super League.

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο (69΄-74΄) οι πρωταθλητές πέτυχαν τρία γκολ και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Βοιωτούς, με τους Ιντέγε (48΄,74΄), Μιλιβόγεβιτς (69΄) και Φορτούνη (71΄) να χρίζονται σκόρερ.

Πολυ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Μπέντο στο α΄ ημίχρονο, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ το οποίο ωστόσο δεν ήρθε σ’αυτό το διάστημα.
Ο Ναμάσκο βρισκόταν σε εξαιρετική ημέρα, ενώ στο 21΄ όταν ο Ιντέγε κατάφερε να ξεπεράσει τον Ισπανό τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στο τέρμα, ο Μουλόπουλος έσωσε σίγουρο γκολ.

Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν γρήγορα το προβάδισμα με εκπληκτικό «ψαλίδι» του Ιντέγε που έφτασε τα 8 γκολ στη Super League. Θα έπρεπε να έχει μείνει στα 7 όμως, αφού βρισκόταν σε καθαρή θέση οφσάιντ, που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του βοηθού.

Το γκολ άλλαξε τη μορφή του αγώνα, που από «ερυθρόλευκος μονόλογος» μετατράπηκε σε αμφίρροπη αναμέτρηση.

Ο Λεβαδειακός άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και έφτασε «μια ανάσα» από την ισοφάριση στη 61΄, όταν ο Γιακουμάκης αστόχησε σε κλασικό τετ-α-τετ με τον Λεάλι.

Ομως, μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά οι πρωταθλητές πέτυχαν τρία γκολ και καθάρισαν το ματς. Στο 69΄ ο Μιλιβόγεβιτς με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, στο 71΄ ο Φορτούνης με πλασέ στην κίνηση και στο 74΄ ο Ιντέγε με κοντινή κεφαλιά μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Ο Μπέντο έδωσε ευκαιρία και στον πρώτο σκόρερ της Κ20, Ανδρούτσο και ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (Πέμπτη) για το Europa League. Είχε κι ένα δοκάρι με τον Πάρντο στο 79΄ κι ένα χαμένο τετ-α-τετ (απέκρουσε ο Ναμάσκο) με τον ίδιο παίκτη στο 88΄.

Γκολ: 48′, 74′ Ιντέγε, 69′ Μιλιβόγεβιτς, 71′ Φορτούνης

Κίτρινες: Μποτία – Μαχαίρας, Ζεζίνιο

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (74′ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (72′ Πάρντο), Ιντέγε (77′ Καρντόσο)

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς):
Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (60′ Βασιλείου), Μαχαίρας
(73΄ Καλτσάς), Ζεζίνιο, Μάντζιος, Τόνι Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ (46′ Γιακουμάκης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση