HomeHL-SportsΠλατανιάς Πανιώνιος 1-1

Πλατανιάς Πανιώνιος 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Πανιώνιος, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Πλατανιά στο Μάλεμε.

Ο Μπεν στο 27΄ πέτυχε το γκολ των «κυανέρυθρων», ενώ ο Μανούσος ισοφάρισε στο 80΄ στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης ημέρας της Super League.

Ενα αριστουργηματικό φάουλ του Μπεν το 27΄, λοιπόν, έμελλε να χαρίσει στον Πανιωνίο την ισοπαλία σε ένα πολύ δύσκολο ματς.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που εξακοκουθεί να εντυπωσιάζει, μπορούσε να πετύχει και κάτι παραπάνω, αλλά επηρεάστηκε από το αριθμητικό μειονέκτημα που δημιουργήθηκε στο 65΄ με την αποβολή του Βαλεντίνου Βλάχου με δεύτερη κίτρινη

Από το σημείο εκείνο, οι γηπεδούχοι εγκαταστάθηκαν στην επίθεση, έχασαν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Γιώργο Μανούσο στο 80΄ μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Ντίνα και τον Γουνδουλάκη.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, αποβλήθηκε ο Στανισάβλεβιτς του Πλατανιά που χτύπησε εκτός φάσης τον Τασουλή.

Κίτρινες: Γκνιάτιτς, Κάργας, Γιακουμάκης – Βλάχος, Μπεν

Κόκκινες: Στανοσάβλεβιτς (90+4΄) – Βλάχος (65΄ δεύτερη κίτρινη)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας (68΄ Ντίνας), Καρυπίδης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (60΄ Στανισάβλεβιτς), Γιορέντε (46΄ Γουνδουλάκης), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Φούντας (72΄ Γκιοάτα), Σαββίδης (58΄ Μασούρας), Ανσαριφάρντ (84΄ Νγκόγκ).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση