HomeΕΛΛΑΔΑΚαι τρίτη γυναίκα στην εισαγωγή 118 κιλών χασίς από Αλβανία

Και τρίτη γυναίκα στην εισαγωγή 118 κιλών χασίς από Αλβανία

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολόκληρη συμμορία γυναικών είχε σχεδιάσει από την αρχή ως το τέλος της την απόπειρα εισαγωγής των 118 κιλών χασίς από την Αλβανία καθώς αποδείχθηκε ότι υπήρχε και τρίτη γυναίκα στην υπόθεση και μάλιστα ότι αυτή οργάνωσε την μεταφορά των ναρκωτικών που εκτέλεσαν δυο νεαρές Ελληνίδες!

Από την έρευνα αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας μετά τη σύλληψη των δύο γυναικών ηλικίας 33 και 26 χρόνων στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών, προέκυψε ότι μια 41χρονη Ελληνίδα είχε αποφασίσει και οργανώσει μαζί τους την παραλαβή του φορτίου και την εισαγωγή του στην Ελλάδα. ‘Ετσι, εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη και οδηγήθηκε και αυτή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενη για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι δυο γυναίκες που ανέλαβαν τη μεταφορά δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης που εγκλώβισαν τα Ι.Χ. αυτοκίνητα της 26χρονης προπομπού που προηγείτο για να προειδοποιεί τη συνεργό της για τυχόν ελέγχους και της 33χρονης που μετέφερε 110 δέματα τα οποία περιείχαν 118 κιλά και 700 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση