HomeΕΛΛΑΔΑΟ Μάρδας επιμένει πως είχε επικοινωνία με Σύρους επενδυτές

Ο Μάρδας επιμένει πως είχε επικοινωνία με Σύρους επενδυτές

«Αμετανόητος» εμφανίζεται ο πρώην υπουργός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αμετανόητος» εμφανίζεται ο κ. Δημήτρης Μάρδας αναφορικά με τις δυνατότητες προσέλκυσης επενδύσεων από Σύρους πρόσφυγες υποστηρίζοντας ότι σε γειτονική χώρα έχουν ήδη επενδυθεί περι τα 700 εκατ. ευρώ.

Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής υποστήριξε μάλιστα ότι κατά την παραμονή του στο υπουργείο υπήρξαν «επικοινωνίες με Σύρους που διαμένουν εδώ αλλά και στην Συρία και ενδιαφέρονται εδώ και στην Συρία για πρόσφυγες που ενδιαφέρονται».

Ωστόσο δεν διευκρίνισε αν η επικοινωνία με τους εν δυνάμει επιχειρηματίες ήταν ανάλογες με συνομιλία του στο facebook που τελικά αποδείχθηκε… φάρσα.

«Γειτονικές χώρες έχουν εφαρμόσει βέλτιστες πρακτικές προσέλκυσης επενδύσεων από Σύρους πρόσφυγες. Σε γειτονική χώρα προσελκύστηκαν 700 εκατ. ευρώ σε άλλη 220 εκατ. ευρώ και σε χώρα της ΕΕ εφαρμόζεται πολιτική προσέλκυσης κεφαλαίων» είπε σε άλλο σημείο ο κ. Μάρδας.

Η αναφορά του πρώην υπουργού ήρθε μετά από σχόλιο του κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου πως «τα φουγάρα των βιομηχανιών της κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη αποδείχθηκαν φούμαρα όπως και οι Σύροι επενδυτές του κ. Μάρδα». Ο τελευταίος μάλιστα επισήμανε προς τον κ. Μάρδα πως «αν υπάρχουν βέλτιστες πρακτικές προσέλκυσης Σύρων επενδυτών σε γειτονικές χώρες τότε εσείς αποτύχατε ως κυβέρνηση».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση