HomeΣΠΟΡΣτο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός για το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός για το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με 25 ποδοσφαιριστές έφτασε ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο για το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή άπαντες πλην των τραυματιών.

Η άφιξη των «πράσινων» ήταν ήρεμη, αλλά κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω της επικινδυνότητας που υπάρχει ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης. Περίπου 20 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει οι «πράσινοι»

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Σάμπα, Π. Βλαχοδήμος (προπονήθηκαν μόνο στο γυμναστήριο), Λεντέσμα (ατομικό πρόγραμμα), Λέτο και Ευαγγέλου (μέρος του προγράμματος και ατομικό).

Οι υπόλοιποι, αφού ακολούθησαν κανονικά το σημερινό πρόγραμμα που περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας και παιχνίδι σε μικρό χώρο, συμπεριλήφθησαν στην αποστολή.

Πάντως, ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με αλλαγές. Πιθανότατα, οι Μπουμάλ και Τελάντερ θα κάνουν ντεμπούτο για φέτος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Ρινάλντι.

Αναλυτικά: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Τελάντερ, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Γουακάσο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, Μίγγος και Πίσπας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση