HomeΕΛΛΑΔΑΣυμβόλαιο θανάτου σε λάθος άνθρωπο από τη μαφία των ναρκωτικών

Συμβόλαιο θανάτου σε λάθος άνθρωπο από τη μαφία των ναρκωτικών

Σκότωσαν οικογενειάρχη, πατέρα τριών παιδιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν ναρκωτικά σε όλες τις πιάτσες και… πλατείες του κέντρου της Αθήνας εξάρθρωσε η αστυνομία, ενώ έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία «λάθος» δολοφονία στο πλαίσιο αποπληρωμής «χρωστούμενων» από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Τα αρχηγικά μέλη των εγκληματικών οργανώσεων ήταν κυρίως από την Αλβανία, προμηθευτές των ναρκωτικών, τα οποία δέχονταν «παραγγελίες» από άτομα αφρικανικών χωρών, που είχαν τον ρόλο των διακινητών σχεδόν σε όλο το κέντρο της Αθήνας.

Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στους «αρχηγούς» φέρεται να προκύπτει η παραγγελία δολοφονίας για έναν 36χρονο από την Αλβανία, που εξελίχθηκε στις 13 Νοεμβρίου στο Κερατσίνι, με τους δράστες όμως να φαίνεται πως κάνουν «λάθος» και να σκοτώνουν έναν 32χρονο συμπατριώτη του. Για τον ίδιο στόχο, άγνωστοι είχαν πυροδοτήσει τηλεχειριζόμενη βόμβα στο αυτοκίνητο που επέβαινε με την σύζυγό του και την 5χρονη κόρη του, στις 14 Σεπτεμβρίου, στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Το «συμβόλαιο θανάτου» υπογράφηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν κάποιοι από τους «αρχηγούς» των εγκληματικών οργανώσεων χρωστούσαν χρήματα από την διακίνηση ναρκωτικών, σε προμηθευτές από την Αλβανία, που τους παρότρυναν να «πατσίσουν», δολοφονώντας τον 36χρονο, με τον οποίο φαίνεται να είχαν διαφορές.

Ο 36χρονος, για τον οποίο φέρεται να υπογραφόταν το «συμβόλαιο θανάτου», τα ξημερώματα της 13ης Νοεμβρίου, βρισκόταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος συμπατριώτης του.

Το 32χρονο θύμα δεν είχε «φάκελο» στην αστυνομία. Ήταν πατέρας τριών παιδιών και περιγράφηκε ως οικογενειάρχης. Δεν ίσχυε όμως το ίδιο για τον 36χρονο συνοδηγό, ο οποίος ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση