HomeHL-9Στον εισαγγελέα ο “νταής” με το 4×4 που αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά

Στον εισαγγελέα ο “νταής” με το 4×4 που αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά

Μεθυσμένος έπεσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του γραφείου του εισαγγελέα θα περάσει σήμερα ο θερμόαιμος άνδρας, που το βράδυ της Δευτέρας, οδηγώντας το 4χ4 του, σκόρπισε τον τρόμο στο πέρασμα του, αναστατώνοντας μία ολόκληρη γειτονιά στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 41χρονος που οδηγήθηκε με επεισοδιακό τρόπο χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, κρατείτο καθόλη τη διάρκεια της νύχτας στα κρατητήρια για να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

methysmenos-5

Από την τρελή πορεία, που ακολούθησε με το αυτοκίνητο του, έπεσε αρχικά πάνω σε τρία σταθμευμένα οχήματα και στη συνέχεια κατέληξε πάνω στο αυτοκίνητο μίας τετραμελούς οικογένειας στη διασταύρωση των οδών Παλαιοκάπα και Αντιοχείας.

Το ευτύχημα ήταν ότι από την τρελή πορεία του 4χ4 προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, καθώς ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έντρομοι είχαν πεταχτεί έξω από τα σπίτια τους.

methysmenos-4

Όπως διαπιστώθηκε τότε, ο 41χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κινείτο με υπερβολική ταχύτητα.

methysmenos-3

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο εν λόγω άνδρας είχε εμπλακεί νωρίτερα και σε άλλο τροχαίο ατύχημα στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη, εγκαταλείποντας το σημείο του ατυχήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση