HomeHL-LifestyleΣύννεφα στις σχέσεις Ουίλιαμ και Χάρι εξαιτίας της Μέγκαν Μάρκλ

Σύννεφα στις σχέσεις Ουίλιαμ και Χάρι εξαιτίας της Μέγκαν Μάρκλ

Ενοχλημένος ο Ουίλιαμ από τον τρόπο που χειρίζεται ο αδελφός του τα προσωπικά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι δύο γιοί της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι ήταν πάντα αγαπημένοι. Τα δύο αδέλφια ζουν στο παλάτι του Κένσιγκτον, μοιράζονται το ίδιο γραφείο και προσφέρουν έργο μαζί και με την σύζυγο του Ουίλιαμ, Κέιτ Μίνλετον, στην ίδια φιλανθρωπική οργάνωση.

Όμως, πρόσφατα, σύννεφα επισκιάζουν τις καλές σχέσεις του 34χρονου μελλοντικού βασιλιά της Βρετανίας με τον 32χρονο αδελφό του, μετά από την αποκάλυψη ότι ο ζωηρός Χάρι έχει νέα σύντροφο, την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, πρωταγωνίστρια του δράματος Suits.

Παρόλο, που πριν μερικές ημέρες, η Μαρκλ φιλοξενήθηκε στο παλάτι του Κένσιγκτον στο Λονδίνο και γνώρισε από κοντά τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του, πηγή του παλατιού αποκάλυψε στην εφημερίδα Daily Mail ότι ο Ουίλιαμ είναι δυσαρεστημένος από τον αδελφό του εξαιτίας της δημόσιας ανακοίνωσης στην οποία προέβη ο Χάρι και, αφού παραδέχθηκε ότι διατηρεί σχέση με την γοητευτική ηθοποιό, ζήτησε από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης να μη την «παρενοχλούν» ενώ διέρρευσε στον βρετανικό Τύπο ότι ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνας πληρώνει βετεράνο αστυνομικό της Scotland Yard για την φύλαξη της αγαπημένης του.

«Αυτός (ο Ουίλιαμ) θεωρεί ότι ο Χάρι έκανε ένα λάθος με το να επιβεβαιώσει την σχέση του και να δώσει στην δημοσιότητα μια τέτοια συναισθηματική ανακοίνωση τόσο σύντομα», δήλωσε η ανώνυμη καλά πληροφορημένη πηγή στην εφημερίδα και συνέχισε: «Αισθάνεται ότι η ανακοίνωση δίνει πολλές πληροφορίες και εξυπηρετεί μόνο στο να τροφοδοτεί εικασίες για το πόσο σοβαρά σκέφτεται ο Χάρι για την Μέγκαν».

Μέχρι σήμερα τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ήταν πολύ προσεκτικά με τις δημόσιες δηλώσεις τους και με την σχέση τους με τον Τύπο. Το 2006 ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους, όταν ιταλικό περιοδικό δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας τους νεκρής μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο σκοτώθηκε. Επίσης, κατηγόρησαν ως «προδότη», τον Πολ Μπάρελ, μπάτλερ της Νταϊάνας, όταν έγραψε ένα βιβλίο με αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα.

Το 2012, όταν ένα γαλλικό περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον τόπλες, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, φανερά θυμωμένος, χαρακτήρισε την ενέργεια «επέμβαση» στην προσωπική ζωή του ζευγαριού.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση