HomeΣΠΟΡΠέρασε από το Μοσχάτο ο Εργοτέλης

Πέρασε από το Μοσχάτο ο Εργοτέλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί με γκολ του Καλέ υπέταξαν με 1-0 τον ΕθνικόΔιπλό που τον ανεβάζει… Μία μεγάλη νίκη έψαχνε ο Εργοτέλης για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή του και τη βρήκε το απόγευμα της Κυριακής (27/11) στο Μοσχάτο κόντρα στον Εθνικό.

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 των Πειραιωτών και έμειναν έτσι στο κόλπο, αφού δεν τους ξέφυγε ο πρωτοπόρος Ιωνικός, ο οποίος είναι στο +4. Παράλληλα μείωσαν και από τον Ερμή Ζωνιανών στον έναν βαθμό μετά το νέο στραβοπάτημά του.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε μόλις στο 7′ με τον Καλέ να σκοράρει, ενώ στο 20′ ο Γκουτσούλιας δοκίμασε το πόδι του και αστόχησε. Στο 25′ ο Κατσικοκέρης δεν βρήκε στόχο, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μισέλ δεν κατάφερε να βρει εστία.

Οι γηπεδούχοι είχαν προβλήματα και αντέδρασαν για πρώτη φορά στο 40′ με τον Στεφανάκο να μπλοκάρει σουτ του Λεωνιδόπουλου. Πέντε λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με τον Εργοτέλη να κρατά σχετικά άνετα το προβάδισμα. Στο 57′ ο Καλέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Βουτσινά, ενώ στο 60′ ο Κατσικογέκρης αστόχησε από τη μικρή περιοχή.

Η τελευταία καλή στιγμή ήταν για τον Εθνικό, ο οποίος στο 80′ δεν ισοφάρισε με τον Σωπάση να αστοχεί.EΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μπένα (85′ Μαρούδας), Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος (60′ Κομνηνός), Βλάχος, Κατίδης, Χατζησάββας, Λεωνιδόπουλος, Σουλελές (73′ Σώπασης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας, Τζανής, Κολόκας (54’ Δημήτρης), Ρουσάκης, Πόι (79′ Λεάλ), Γκοτσούλιας, Κατσικοκέρης, Μισέλ (84’ Βογιατζής), Καλέ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση