HomeHL-SportsΠΑΣ Γιάννινα- Βέροια 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα- Βέροια 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 της Βέροιας στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League και έφτασε τους 17 βαθμούς που τον φέρνουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ άνοιξε στο 39’ ο Κόντε, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κοζορώνης. Από το 59’ η Βέροια αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καπετάνου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα και την ισοπαλία με το Λεβαδειακό μπήκε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη και κατάφερε να κυριαρχήσει. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 7’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοζορώνη και σύγχυση στα καρέ της Βέροιας η μπάλα στρώθηκε στον Λίλα αλλά το σουτ του Αλβανού χαφ από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ. Έξι λεπτά μετά, ο Ζάιρο έκανε το γύρισμα, ο Κόντε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ζάιρο στο 19’ απείλησε εκ νέου, ενώ στο 26’ ο τερματοφύλακας Λόπεθ της Βέροιας δεν άφησε τον Ζάιρο να σκοράρει. Tο 1-0 ήρθε στο 39’. Ο Κούτρης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κόντε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λόπεθ να αποσοβεί στο 48’ την προβολή του Γιάκου. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 59’, όταν ο Καπετάνος έπεσε στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι. Ο Μιχαήλ του ζήτησε το λόγο και αφού τα αίματα… άναψαν ο φορ της Βέροιας κουτούλησε τον αμυντικό των γηπεδούχων και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Φωτιάδη.

Η Βέροια απείλησε για πρώτη φορά στο 82’ με τον Βίτι, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Κοζορώνης με πλασέ έξω από την περιοχή σκόραρε και πέτυχε το 2-0.

Γκολ: 39’ Κόντε, 90’+2’ Κοζορώνης

Κίτρινες κάρτες: Λίλα, Ζάιρο – Σισόκο, Άρτσε

Κόκκινες κάρτες: 59΄Καπετάνος

ΠΑΣ Γιαννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος (65’ Ακόστα), Ζάιρο (87’ Γαρουφαλιάς), Κοζορώνης, Κόντε (80’ Μαμπουλού).

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Καλί, Σισοκό (82’ Βίτι), Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Άρτσε, Χαροντάκης (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Σαρπόνγκ, Σισίνιο (66’ Μεληκιώτης), Καπετάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση