HomeHL-9Black Friday στο Ηράκλειο χωρίς… γενναίες εκπτώσεις

Black Friday στο Ηράκλειο χωρίς… γενναίες εκπτώσεις

Ουρές μόνο σε δύο πολυκαταστήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η «Μαύρη Παρασκευή» (Black Friday) ήρθε και στο… Ηράκλειο. Πολυκαταστήματα αλλά και συνοικιακά μαγαζιά από χθες έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για την μεγάλη ημέρα τιμώντας – άγνωστο για ποιον λόγο – το Αμερικανικό έθιμο!

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το Black Friday – που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις γενναίες εκπτώσεις – εμφανίστηκε στο Ηράκλειο ως μία κακή απομίμηση.

Τα περισσότερα καταστήματα της πόλης αντί να βγάλουν γενναίες εκπτώσεις της τάξης του 80% έκαναν κάποιες μικροπροσφορές με ποσοστά που αρχίζουν από 10% και φτάνουν μέχρι τα 30%.

Λογικό κι επόμενο ήταν ο κόσμος να κατέβει στην αγορά αλλά να είναι εγκρατής ως προς τα ψώνια του.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ότι – αντίθετα με την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και την Αμερική – δεν σχηματίστηκαν ουρές σε πολλά καταστήματα.

Μόνο σε δύο μαγαζιά παρατηρήθηκαν ουρές κι αυτό εξαιτίας των προϊόντων που πουλάει – είδη υπολογιστών, γραφείου, αναλώσιμα!

Κι αυτό είτε επειδή τα συγκεκριμένα καταστήματα είναι η χαρά του… γκατζετάκια, είτε επειδή στην βιτρίνα τους ναι μεν διαφημίζουν το Black Friday χωρίς όμως να αναγράφουν το ποσοστό της έκπτωσης που κάνουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση