HomeHL-LifestyleΑλάνα, η άγνωστη, μεγαλύτερη αδελφή της Τζίτζι Χαντίντ

Αλάνα, η άγνωστη, μεγαλύτερη αδελφή της Τζίτζι Χαντίντ

Η τσάντα που σχεδίασε έγινε αμέσως sold out

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχουν φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, είναι μούσες των πιο διάσημων σχεδιαστών και έχουν συνάψει συνεργασίες με μεγάλα brands.

Οι αδελφές Χαντίντ έχουν κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και με το παραπάνω, κάνοντας τάση ότι φορούν. Ωστόσο δεν είναι οι μόνες από την οικογένεια Hadid που έχουν το «δαιμόνιο του στιλ» μέσα τους, καθώς και η μεγαλύτερη αδελφή τους Αλάνα βρίσκεται στον ίδιο χώρο έχοντας ρόλο σχεδιάστριας.

Η Αλάνα έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια την περασμένη Άνοιξη, όπου συνεργάστηκε με το brand Lou & Grey, λανσάροντας την δική της συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ.

tsanta-alana-hadid

Έχοντας ένα πιο sportive ύφος στις δημιουργίες της – άνετες, βαμβακερές μπλούζες, ζακέτες, φούτερ και τσάντες-  η ίδια έχει γίνει κιόλας διάσημη λόγω των αδελφών της.

Συγκεκριμένα, η Μπέλα Χαντίντ φωτογραφήθηκε κρατώντας την μαύρη δερμάτινη τσάντα που σχεδίασε η μεγαλύτερη αδελφή της και όλες οι fashionistas έτρεξαν να την αποκτήσουν.

Η Αλάνα έχει σχεδιάσει  μία μεγάλη, μίνιμαλ ,μαύρη τσάντα και ένα μαύρο φάκελο σε παρόμοιο στιλ, τα οποία μόλις τα φόρεσε η Μπέλα έγιναν μονομιάς sold out.

Bovary.gr