HomeHL-LifestyleΟ Έλτον Τζον αρνείται ότι θα πάει στην ορκωμοσία του Τραμπ

Ο Έλτον Τζον αρνείται ότι θα πάει στην ορκωμοσία του Τραμπ

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε στηρίξει δημόσια την Χίλαρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι κι αν οι σύμβουλοι του νεοκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ, τον εμφάνιζαν ως έναν από τους καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν κάποιες από τις επιτυχίες τους στην τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τράμπ;  Ο διάσημος τραγουδιστής σερ Έλτον Τζον ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο!

Όλα ξεκίνησαν χθες όταν  ο Άντονι Σκαραμούτσι, ένας οικονομικός σύμβουλος του επιτελείου του μεγιστάνα, είπε κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε ότι ο Βρετανός καλλιτέχνης πρόκειται να ερμηνεύσει επιτυχίες του στην τελετή ορκωμοσίας. Επιπλέον ο Σκαραμούτσι είπε ότι εκλεγμένος πρόεδρος τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

«Ο Έλτον Τζον θα δώσει συναυλία για εμάς στην τελετή ορκωμοσίας» συμπλήρωσε ο Σκαραμούτσι στην συνέντευξη στην εκπομπή «HARDtalk».

Η απάντηση της άλλης πλευράς ήταν άμεση. «Ο Έλτον δεν θα ερμηνεύσει τραγούδια του στην τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ» ξεκαθάρισε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Τραμπ, Φραν Κέρτις.

Ο σερ Έλτον Τζον, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, είχε εμφανιστεί σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης δωρεών υπέρ της υποψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Επιπλέον, δεν έκρυψε την δυσφορία του όταν ο Τραμπ επέλεξε να ακουστούν τα κομμάτια του «Rocket Man» και «Tiny Dancer» χωρίς την άδειά του σε προεκλογικές του συγκεντρώσεις νωρίτερα φέτος, επισημαίνοντας ότι οποιαδήποτε χρήση της μουσικής του «δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως επιδοκιμασία προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση