HomeΕΛΛΑΔΑΥπό κράτηση η μητέρα του παιδιού που παραλίγο να καεί ζωντανό στη Λάρισα

Υπό κράτηση η μητέρα του παιδιού που παραλίγο να καεί ζωντανό στη Λάρισα

Πιθανότατα η φωτιά ξεκίνησε από κερί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα κρατητήρια του δικαστικού μεγάρου, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια, κρατείται από χθες το απόγευμα η μητέρα του μικρού Στέφανου που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου έμενε η τριμελής οικογένεια.

Η μητέρα αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα για να ξετυλίξει το παζλ της παραλίγο τραγωδίας.

Εν τω μεταξύ, για την υπόθεση έχει παρέμβει εισαγγελέας, η οποία εξετάζει τη μητέρα ενώ έχει ζητήσει και την παρέμβαση της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η φωτιά ξεκίνησε από ένα κερί, που άναψε η μητέρα, καθώς δεν υπήρχε ρεύμα στο σπίτι. Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, η φωτιά, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, ξεκίνησε από το καθιστικό όπου κοιμόταν η μητέρα σε έναν καναπέ και επεκτάθηκε γρήγορα σε όλο το σπίτι. Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας όταν ξέσπασε η φωτιά, λίγο μετά τις 8 χθες το πρωί, είχε προλάβει να φύγει από το σπίτι για να πάει στο σχολείο.

Ο μικρός Στέφανος βρισκόταν σε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού και κοιμόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη εξετάζονται, φαίνεται το παιδί να ήταν «ασφαλισμένο» στην κούνια του. Ξύπνησε από τον ύπνο του όταν το δωμάτιο είχε γεμίσει με πυκνούς καπνούς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει γεγονός που του προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Παίδων στην Αθήνα.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση