HomeΕΛΛΑΔΑΔολοφονία 20χρονου στην Πεντέλη: Προσήγαγαν 22χρονο

Δολοφονία 20χρονου στην Πεντέλη: Προσήγαγαν 22χρονο

Προσωπικές διαφορές βλέπουν οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενας 22χρονος, ο οποίος θεωρείται πλέον ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Θεόδωρου Γαλαζούλα, στην Πεντέλη, τον περασμένο Μάιο, έχει προσαχθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με τον φοιτητή.

Ο 20χρονος Θοδωρής, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά στις 8 Μαΐου 2016 και είχε εντοπιστεί νεκρός στις 14 Μαΐου, στη δασική έκταση της Πεντέλης.

Το θύμα είχε συναντηθεί σε άλλο μέρος με τον δολοφόνο και πυροβολήθηκε ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο σημείο όπου και βρέθηκε νεκρός, καθώς βρέθηκαν ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου.

Η αστυνομία είχε σχηματίσει έναν κύκλο τεσσάρων υπόπτων μέσα από την ανάλυση των εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων του θύματος.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο 20χρονος ακολούθησε οικειοθελώς το δολοφόνο.

Ο 20χρονος φοιτητής, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, έφερε μεταξύ άλλων τρία τραύματα από κυνηγετικό όπλο και συγκεκριμένα ένα διαμπερές στο κρόταφο, ένα «τυφλό» στο θώρακα, και ένα επίσης διαμπερές στην κοιλιακή χώρα. Σημειώνεται ότι το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση σήψης λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και αρχικά ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε να διαπιστώσει τι ήταν αυτό που επέφερε το θάνατο.

Ο άτυχος νεαρός δεν έχει ποτέ απασχολήσει τις αρχές για το παραμικρό.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση