HomeΣΠΟΡΕρμής Ζωνιανών Τριγλία Ραφήνας 1-1

Ερμής Ζωνιανών Τριγλία Ραφήνας 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση
  • Η Τριγλία Ραφήνας κράτησε στο 1-1 τον Ερμή Ζωνιανών και τον έριξε δεύτεροΈχει αρχίσει να ξεφουσκώνει… Ξεκίνησε εντυπωσιακά, αποτέλεσε την έκπληξη του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι.Ο λόγος για τον Ερμή Ζωνιανών, ο οποίος για τρίτο ματς στα τελευταία τέσσερα για το πρωτάθλημα δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη και έτσι την Τετάρτη  έπεσε από την κορυφή.

    Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έμεινε στο 1-1 με την Τριγλία Ραφήνας για την 9η αγωνιστική και έδωσε έτσι την ευκαιρία στον Ιωνικό να τον προσπεράσει με τη νίκη του επί του ΠΟΑ.

    Ο Ερμής μπήκε καλά και έχασε μόλις στο 9′ την πρώτη του ευκαιρία, όταν ο Πασιαλής πήρε την κεφαλιά και ο Μακρής απομάκρυνε στη γραμμή. Δύο λεπτά μετά απείλησε ξανά με τον Τοπούζη, ενώ στο 16′ έγινε το 1-0 με τον Πουλάκη.

    Στο 21′ ο Πουλάκης δοκίμασε το πόδι του και ο Δήμιζας απέκρουσε, ενώ στο 25′ ο Πασιαλής έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έως τότε δεν είχαν κάνει τίποτα και φάνηκαν για πρώτη φορά στο 34′ με την άστοχη κεφαλιά του Ποτουρίδη.

    Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε και στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Ο Ερμής δεν κατάφερε να κλειδώσει το τρίποντο και τελικά το πλήρωσε, αφού στο 60′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 με ωραία κεφαλιά του Ποτουρίδη.

    ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Πρωτογεράκης, Γεωργούλης, Ραπτάκης, Πουλάκης, (85′ Δ. Πλουσής), Πασιαλής(65′ Σκουτέλης), Φαμπίνιο, Τοπούζης, Ανωγειανάκης(75′ Σεχολάρι), Β. Πλουσής.

    ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Δήμιζας, Καμβύσης, Τσαγκαρής, Μακρής, Μπίρης, Μητσόπουλος, Κότσι(84′ Παπαδόπουλος), Πασ’αββας, Ποτουρίδης, Καλογιάννης(90′ Τσακυργιάννης), Νικολόπουλος (77′ Μάργαρης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση