HomeΣΠΟΡΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός. Οι δύο ομάδες έπαιξαν στην Ήπειρο το εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Super League.

 Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να μην παράγουν ευκαιρίες. Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Μάντζιος θα μπορούσε να σκοράρει, όμως νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Περιστερίδη.

Για τον ΠΑΣ στο 63’ ο Ακόστα με σουτ από το ύψος του πέναλτι δεν ανησύχησε τον Ναμάσκο, ενώ έξι λεπτά μετά ο Σίλβα αστόχησε από πλάγια θέση.

Στο 71’ ο ΠΑΣ με τον Γιάκο σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 82’ ο ίδιος παίκτης δεν βρήκε την μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής και έτσι το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Κίτρινες κάρτες: Κούτρης, Ζάιρο – Καραμπουέ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (62′ Ακόστα), Λίλα, Γιάκος, Μαμπουλού (68′ Ζάιρο), Κόντε (76′ Βιντάλ).

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς):
Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας (46′ Καλτσάς), Ζεζίνιο (87′ Μεντί), Τόνι Σίλβα, Καραμπουέ (72′ Γιακουμάκης), Μάντζιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση