HomeΕΛΛΑΔΑΈξαλλος ο Τσοχατζόπουλος μετά την απόρριψη της τρίτης αίτησής του να αποφυλακιστεί

Έξαλλος ο Τσοχατζόπουλος μετά την απόρριψη της τρίτης αίτησής του να αποφυλακιστεί

Με απόφαση του δικαστηρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην απόρριψη και της τρίτης αίτησης αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο Ακης Τσοχατζόπουλος προχώρησε με απόφασή του το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.Άμεση ήταν η αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου στο άκουσμα της απόφασης. «Απορρίπτετε για τρίτη φορά; Μπράβο σας!» είπε απευθυνόμενος στους δικαστές.

Με αίτησή του ο πρώην υπουργός, ζητούσε την αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών κάθειρξης που του είχε επιβληθεί.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ζητούσε να βγει από τις φυλάκες επικαλούμενος λόγους υγείας αλλά και οτι διατρέχει κίνδυνο εντός του σώφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού.

Στο μεταξύ, στην έναρξη της διαδικασίας θερμό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον πρώην υπουργό και τη συνήγορο πολιτικής αγωγής Ουρανία Μενδρινού.

Η δικηγόρος ζήτασε την προστασία απο το δικαστήριο για τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής υποστηρίζοντας οτι ο πρώην υπουργός σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δικαστηρίου τους επιτέθηκε.

Συνήγορος πολιτικής αγωγής: Μετά το τέλος της προηγούμενης συνεδρίασης ο κ.Τσοχατζοπουλος και η σύζυγος του μας επιτέθηκαν. Υπήρξε άμεσος κίνδυνος συμπλοκής με τον έτερο συνήγορος πολιτικής αγωγής. Οι αστυνομικοί φρουροί του κ. Τσοχατζόπουλου παρακολουθούσαν και κανένας δεν παρενέβη. Δεν ειναι δυνατόν να φεύγει ένας κρατούμενος χωρίς χειροπέδες εκτός δικαστηρίου. Κινδυνεύει η σωματική μας άκεραιοτητα.

Συνήγορος Υπεράσπισης: Είσαστε στα καλά σας;

Άκης Τσοχατζοπουλος: Αμέσως θα σας κάνω μήνυση. Ντροπή σας να λέτε τόσα ψέματα στο δικαστήριο! Να εγκαταλείψετε τη θέση της πολιτικής αγωγής αμέσως!

Πρόεδρος: Το δικαστήριο ειναι αρμόδιο για όσα γίνονται εντός της αίθουσας, εφόσον κάτι γίνεται εκτός πρέπει να απευθυνθείτε στον αρμόδιο εισαγγελέα

Εν τω μεταξύ, σήμερα στο δικαστήριο απολογήθηκε η λογίστρια του πρώην υπουργού, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.Η λογίστρια μένοντας πίστη στη γραμμή που έχει χαράξει απο το 2012 και μέχρι σήμερα αρνήθηκε την κατηγορία του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος που αντιμετωπίζει.

«Δεν είχα ποτε ιδιαίτερες σχέσεις με τον Τσοχατζόπουλο.Δεν μπορούσα να φανταστώ αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Άκης Τσοχατζόπουλος σήμερα» είπε η κατηγορουμένη Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Ο επόμενος που θα απολογηθεί θα ειναι ο ξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση