HomeHL-9Έρανο για να μεταφέρουν την σορό του Κρητικού που δολοφονήθηκε στην Γερμανία

Έρανο για να μεταφέρουν την σορό του Κρητικού που δολοφονήθηκε στην Γερμανία

Παραμένει εδώ και 16 μέρες στο νεκροτομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την οικονομική βοήθεια του Δήμου Φαιστού αλλά και της Περιφέρειας Κρήτης έχει ζητήσει η οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη Χριστοφάκη, από το Σίβα, προκειμένου να μεταφερθεί η σορός του 32χρονου- που παραμένει εδώ και 16 μέρες στο Νεκροτομείο- από τη Γερμανία στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το apopsilive.gr, το κόστος της μεταφοράς είναι αρκετά μεγάλο και κυμαίνεται γύρω στις 7.000 με 8.000 ευρώ, ποσό το οποίο αδυνατεί να επωμιστεί εξολοκλήρου η οικογένεια του εκλιπόντος.

Το θέμα συζητήθηκε στην έναρξη του αποψινού Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαιστού που διεξάγεται αυτή την ώρα στις Μοίρες, με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αρμουτάκη να υποστηρίζει το αίτημα των συγγενών του αδικοχαμένου Αντώνη, προτείνοντας μάλιστα τη διενέργεια εράνου μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων αλλά και των δημοτών, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα αξιοσέβαστο ποσό και να αποδοθεί στην οικογένεια για το σκοπό της μεταφοράς της σορού.

Με δεδομένο ότι κάθε μορφή χορηγίας ή προσφοράς από το Δήμο θα πρέπει να περνά από τον Επίτροπο για έγκριση, ο Δήμαρχος πρότεινε ως πιο άμεση τη λύση του εράνου.

Τραγική λεπτομέρεια, όπως ειπώθηκε στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόκειται για μια οικογένεια που χάνει το τρίτο της παιδί, καθώς στο παρελθόν είχε χάσει την 20χρονη κόρη, αλλα και ένα μωρό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση