HomeHL-LifestyleΗ χυμώδης Iskra Lawrence γδύθηκε στο μετρό της Νέας Υόρκης

Η χυμώδης Iskra Lawrence γδύθηκε στο μετρό της Νέας Υόρκης

Το μήνυμά της μέσα από ένα βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μοντέλο και ακτιβίστρια Iskra Lawrence έβγαλε τα ρούχα του στο μετρό της Νέας Υόρκης και μίλησε στους επιβάτες για το πόσο σημαντικό είναι να αγαπούν το σώμα τους, όπως κάνει και η ίδια.

Είναι ένα από τα μοντέλα που σε κάθε τους βήμα υποστηρίζουν το σώμα έτσι όπως ακριβώς είναι και τη σημασία του να αγαπάμε τους εαυτούς μας.

Η Lawerence φοράει ένα μαύρο φόρεμα όταν ξεκινάει την ομιλία λέγοντας στους επιβάτες πόσο μακριά έχει φτάσει στο «ταξίδι» της αυτο-αποδοχής.

«Μεγάλωσα μισώντας αυτό που βλέπω στον καθρέπτη επειδή η κοινωνία μου είπε ότι δεν ήμουν αρκετά καλή», λέει η 26χρονη στο βίντεο.

«Νόμιζα πως γινόταν κάτι λάθος που δεν είχα κενό ανάμεσα στους μηρούς μου, που είχα κυτταρίτιδα και δεν ήμουν αρκετά αδύνατη. Αυτό έκαναν τα μίντια. Η κοινωνία δημιουργεί ένα μικρό πρότυπο ομορφιάς, όταν εμείς είμαστε πολύ περισσότερο από αυτό», προσθέτει.

«Αυτό το σώμα δεν είναι κάτι που αντικειμενοποιείται, πιάνεται, εξετάζεται. Είναι το σκάφος μου, είναι το σπίτι μου. Το σέβομαι», τόνισε το μοντέλο.

«Η αξία του καθενός μας είναι παραπάνω από αυτή που δείχνει το δέρμα μας. Είμαστε όλοι αδέλφια, είμαστε όλοι ίσοι. Αυτό είναι το σκάφος μας», κατέληξε για να κερδίσει το χειροκρότημα ενώ εξίσου ενθαρρυντικά ήταν και τα σχόλια στο διαδίκτυο.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση