HomeΚΟΣΜΟΣΤραπεζικός δολοφόνησε ιερόδουλη και έκρυψε το πτώμα στο κελάρι με τα κρασιά

Τραπεζικός δολοφόνησε ιερόδουλη και έκρυψε το πτώμα στο κελάρι με τα κρασιά

Στην Ελβετία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονίας μιας 25χρονης ιερόδουλου από τα χέρια ενός 49χρονου τραπεζικού επενδυτή στην Ελβετία.

Όπως αποκαλύφθηκε ο Robert S τον Σεπτέμβριο του 2014 είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με την 25χρονη γνωστή ως JR και της είχε δώσει ένα πενταψήφιο ποσό προκειμένου το «ερωτικό παιχνίδι τους» να περιλαμβάνει και παιχνίδια ασφυξίας.

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι μετά την πράξη του ο τραπεζικός μετέφερε το άψυχο κορμί της κοπέλας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που συναντήθηκαν, στο κελάρι του σπιτιού του όπου φυλούσε τα κρασιά του.

Οι αστυνομικοί ωστόσο είχαν από την πρώτη στιγμή επικεντρώσει την προσοχή τους στον 49χρονο, τον οποίο και συνέλαβαν μέσα σε πέντε ημέρες από τη δολοφονία.

Η άτυχη 25χρονη θεωρείτο μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες συνοδούς πολυτελείας. Η ίδια είχε εκπαιδευτεί στο παρελθόν ως νοσοκόμα στην Πολωνία και διατηρούσε άψογες σχέσεις με την οικογένεια της, καθώς μιλούσαν καθημερινά στο τηλέφωνο. Μάλιστα το γεγονός ότι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, κίνησε τις υποψίες στους συγγενείς της που αποφάσισαν να καλέσουν τις αρχές, σηματοδωτόντας με αυτό τον τρόπο την έναρξη των ερευνών.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση