HomeΕΛΛΑΔΑΑγνοούμενος βρέθηκε νεκρός στη Σαντορίνη

Αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός στη Σαντορίνη

Ένα ρολόι αποκάλυψε την ταυτότητα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ρολόι αποκάλυψε την ταυτότητα του άνδρα, το πτώμα του οποίου ανακάλυψαν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης κάποιοι τουρίστες που έκαναν πεζοπορία στην περιοχή Μπαξέδες της Σαντορίνης το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για τον 46χρονο Γιάννη Χάλαρη που είχε εξαφανιστεί στις 8 Απριλίου, όταν έφυγε από το σπίτι του στην Οία της Σαντορίνης για να κάνει μια βόλτα. Από τότε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής και οι συγγενείς του είχαν ανησυχήσει καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, γι’ αυτό για την εξαφάνιση είχε δοθεί και σήμα Omnibus Alert.

Μετά την ανεύρεση της σορού, οι συγγενείς του αγνοούμενου κλήθηκαν για αναγνώριση και βεβαίωσαν ότι το ρολόι που φορούσε ο νεκρός ανήκε στον 46χρονο που είχε εξαφανιστεί πριν από επτά μήνες. Ωστόσο, για να πιστοποιηθεί ότι είναι πράγματι αυτός, ελήφθησαν δείγματα γενετικού υλικού. Παράλληλα, ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροτομή σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τα αίτια θανάτου, αν και η κατάσταση της σορού δεν διευκολύνει κάτι τέτοιο.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση