HomeΣΠΟΡΑπαισιοδοξία Μελά για Β’ Εθνική

Απαισιοδοξία Μελά για Β’ Εθνική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς», ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΟΧ

Για απαξίωση του ποδοσφαίρου κάνει λόγο ο Γιώργος Μελάς, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport».

Ο πρόεδρος του ΑΟΧ τόνισε πως πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις, αλλιώς δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο ίδιος προσωπικά έχει έρθει σε επαφή με μία εταιρεία, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για να καλυφθούν τα ανοίγματα της Β’ Εθνικής.

Οι δηλώσεις του Μελά: «Αν δεν γίνει κάτι σύντομα, δεν βλέπω να προχωράει η κατάσταση. Υπάρχουν ανοίγματα, που δεν μπορούν να καλυφθούν. Έχουμε κάνει άπειρες συναντήσεις.

Έχω κάνει προσωπικά επαφή με μία εταιρία και πιστεύω θα γνωρίζουμε σε ένα δεκαήμερο, αν προκύψει κάτι θετικό. Το να φτιάξουμε τη δική μας ομάδα δεν λέει τίποτα απολύτως, από τη στιγμή που η Λίγκα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ας το κάνουμε τουλάχιστον συνολικά.

Δεν έχουν γίνει και κάποιες συναντήσεις που θέλαμε. Έχουμε καθυστερήσει, αφού προέκυψαν στην πορεία και άλλα ζητήματα γενικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο (εμπρησμός στο σπίτι του Μπίκα, αναστολή, συμβούλιο ΕΠΟ).

Ήμασταν και άτυχοι με τον ανασχηματισμό. Πάντως, αν δεν μπουν τηλεοπτικά, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν χορηγοί. Έχουμε συμφωνία με την ΕΡΤ3, ηθική περισσότερο, παρά ουσιαστική.

Έχουμε βάλει κάποιες προσωπικές επαφές. Νομίζω, ότι το συμβούλιο της Δευτέρας είναι από τα πιο σημαντικά των ετών. Είναι επίπεδο ποδοσφαίρου, αυτό, όμως; Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς.

Έχουν απαξιώσει το ποδόσφαιρο. Η συμπεριφορά της Κυβέρνησης, αλλά και όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο το έχουν απαξιώσει. Φέτος, ήταν το αποκορύφωμα. Τα τελευταία χρόνια του έδωσαν και κατάλαβε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση