Οδύνη και αγωνία για τις εξελίξεις εξακολουθεί να επικρατεί στο Σίβα, τη γενέτειρα του αδικοχαμένου Αντώνη Χριστοφάκη που δολοφονήθηκε στη Γερμανία με 11 σφαίρες από τον 28χρονο εραστή της Γερμανίδας συζύγου του.

Στο μεταξύ, η σορός του 32χρονου Αντώνη παραμένει στο εξωτερικό, με τον αδελφό του να βρίσκεται στο Μόναχο προκειμένου να διεκπεραιώσει όλες τις λεπτομέρειες για το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής αλλά και για την επιμέλεια της 6χρονης ανιψιάς του που προσωρινά βρίσκεται στη φροντίδα των γερμανικών υπηρεσιών πρόνοιας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα, η επιμέλεια του παιδιού θα αποδοθεί στους γονείς του θύματος και στον αδελφό του, με τον οποίο το κοριτσάκι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Εν τω μεταξύ, στο δικαστικό σκέλος της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την Κρήτη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίδα», ο 28χρονος μάγειρας από τη Δυτική Ελλάδα ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον άτυχο 32χρονο, ισχυρίζεται ότι δεχόταν πιέσεις από τη Γερμανίδα σύζυγο του θύματος με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό. Παράλληλα, το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά τη δολοφονία, η σύζυγος δήλωσε την εξαφάνιση του άνδρα της αφήνει να διαφανούν ενδείξεις για την ύπαρξη σχεδίου όχι μόνο για την εξόντωση του 32χρονου Κρητικού, αλλά και για την προφύλαξη του παράνομου ζευγαριού.

Ωστόσο η προανακριτική διαδικασία, οι αντιφάσεις των δύο κατηγορουμένων και η ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν οι διωκτικές αρχές Γερμανίας και Αυστρίας, συνέβαλαν στο να «σπάσουν» οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι και να ομολογήσουν την πράξη τους. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως διερευνάται το ενδεχόμενο της φυσικής παρουσία της μοιραίας γυναίκας τη στιγμή της δολοφονίας του 32χρονου Χριστοφάκη, όπως επίσης το ενδεχόμενο να δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο διαφορετικά όπλα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση