HomeHL-9Έργα οδοποιίας στη Βιάννο

Έργα οδοποιίας στη Βιάννο

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις μεταξύ δημοτικής αρχής και εργολήπτριας εταιρείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας από επαρχιακή οδό 33 έως οικισμό Λουτράκι Άνω Βιάννου  του Δήμου Βιάννου»  προϋπολογισμού  45.000,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Με το συγκεκριμένο έργο  προβλέπει η  συντήρηση – ανακατασκευή τμημάτων του δρόμου από την Επαρχιακή οδό 33 έως τον οικισμό Λουτρακίου του ∆ήµου Βιάννου. Συγκεκριμένα θα γίνει τμηματικό φρεζάρισµα οδοστρώματος και κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης ασφάλτου

Με την στήριξη και την βοήθεια του Περιφερειάρχη Κρήτης κου Αρναουτάκη  προχωράμε σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στον Δήμο μας που αφορά την αποκατάσταση της δημοτική οδού από την επαρχιακή οδό 33 μέχρι τον οικισμό Λουτράκι της Άνω Βιάννου. Μια ουσιαστική παρέμβαση  αφού το οδόστρωμα παρουσιάζει σημαντικές  φθορές και ήταν αναγκαία η αποκατάσταση του. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε για τον Δήμο  μας και θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες παρεμβάσεις την συνέχεια.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης ΣΑΕΠ Κρήτης 002 µε αριθμό 2012ΕΠ00200012.

Διαφήμιση
Διαφήμιση