HomeHL-9Μάνα και κόρη στο νοσοκομείο μετά το θανατηφόρο ατύχημα στις Βούτες

Μάνα και κόρη στο νοσοκομείο μετά το θανατηφόρο ατύχημα στις Βούτες

Νεκρός ο πατέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα τραύματα τόσο τα σωματικά όσα και τα ψυχικά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μάνα και κόρη μετά το τραγικό παιχνίδι, που επεφύλαξε η μοίρα για την οικογένεια τους.

Οι δύο γυναίκες, επέβαιναν στο αυτοκίνητο τους μαζί με τον πατέρα της οικογένειας, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά το τροχαίο, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στις Βούτες.

Η 50χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στα νεφρά, ενώ το ανήλικο κορίτσι της οικογένειας νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ με ελαφριά κάκωση στο κεφάλι.

Στο νοσοκομείο όμως νοσηλεύεται και ο νεαρός οδηγός του δεύτερου οχήματος, που ενεπλάκη στο τροχαίο, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρότερα, στο θώρακα και τη λεκάνη.

Το νέο θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στις Βούτες, όταν τα δύο οχήματα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Ο άτυχος 52χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, το οποίο τον δέχτηκε, αν και δεν εφημέρευε, κατέληξε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση