HomeHL-9Ενημέρωση για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στο Ρέθυμνο

Ενημέρωση για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στο Ρέθυμνο

Μοιράζουν φυλλάδια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια πρωτοβουλία για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων προχωρά σήμερα η “Πρωτοβουλία Πολιτών Ρεθύμνου”, στο πλαίσιο της παγκόσμια ημέρας μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα μέλη της “Πρωτοβουλίας Πολιτών” πρόκειται να μοιράζουν από τις 11 το πρωί ενημερωτικά φυλλάδια σε περαστικούς στην Πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη.

Σύμφωνα με τους ίδιους “κάθε μέρα, περίπου 4.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες τραυματίζονται στους δρόμους σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακόμη, πολλοί περισσότεροι έχουν να αντιμετωπίσουν τo βαρύτατο πένθος ή τις επιπτώσεις των τραυματισμών και έτσι γίνονται μέρος μιας τεράστιας ομάδας ανθρώπων που πλήττονται από αυτό το «μακελειό» που συντελείται στους δρόμους.

Αυτήν την ημέρα όλοι μας, ας θυμηθούμε όλους αυτούς που έφυγαν άδικα… κι ας αναλογιστούμε πώς για να βοηθήσουμε …ναι, το τι μπορούμε να κάνουμε… για τα παιδιά μας, για τους φίλους μας, για τον συνάνθρωπό μας, για τον κάθε άνθρωπο… σε κάθε γωνιά του πλανήτη, που κινδυνεύει κάθε μέρα να γίνει το επόμενο θύμα στην άσφαλτο”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση