HomeHL-SportsΚέβι Χίσι«Ολοι οι παίκτες του ΟΦΗ πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι»

Κέβι Χίσι«Ολοι οι παίκτες του ΟΦΗ πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Το ζητούμενο για όλους τους παίκτες του ΟΦΗ είναι να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και ο προπονητής θα κρίνει ποιοί θα παίξουν» ανέφερε ο Κέβι Χίσι μετα τη φιλική νίκη του ΟΦΗ με 2-0 επί του Ερμή Ζωνιανών.

Ο μέσος του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι «κάνουμε φιλικά και πάλι φιλικά με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να βρεί ρυθμό. Εμείς χρειαζόμαστε ρυθμό. Η ομάδα ξεκίνησε με δυο κακά αποτελέσματα το πρωτάθλημα και τώρα ετοιμαζόμαστε για να επανέλθουμε καλύτεροι».

Για το αν έκανε καλό στον ΟΦΗ η διακοπή, ο Χίσι τόνισε ότι «η διακοπή μας επέτρεψε να ανασυνταχθούμε και να ηρεμίσουμε απο τα δυο κακά αποτελέσματα που κάναμε στα δυο πρώτα παιχνίδια, όπου χάσαμε 4 βαθμούς. Στόχος είναι να αμφανιστούμε καλύτεροι όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα».

Τέλος για την  δική του παρουσία και τις φιλοδοξίες του, ο Χίσι, υπογράμμισε πως «είμαι εδώ και δουλεύω καθημερινά. Ο προπονητής θα κρίνει αν είμαι έτοιμος να παίξω. Το ζητούμενο για όλους τους παίκτες είναι να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και όταν μας δίνεται η ευκαιρία να είμαστε έτοιμοι. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση