HomeHL-CultureΕλληνίδα συμμετέχει στις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές των ΗΠΑ

Ελληνίδα συμμετέχει στις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές των ΗΠΑ

Έχει συμμετάσχει και σε πλήθος κινηματογραφικών ταινιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Γκλόρια Βότση είναι ηθοποιός και έγινε ευρέως γνωστή από τους ρόλους της στις διεθνώς επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές «White Collar», «Person of Interest», «Hawaii 5-0», «The Gates», «CSI: NY», «CSI: Miami» και «Suburgatory».

Η Βότση γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1979 στη Νέα Υόρκη σε μια μεγάλη ελληνική οικογένεια ή όπως την αποκαλεί «My big fat Greek family». Σε ηλικία 17 ετών μετακόμισε στη Γαλλία όπου και ολοκλήρωσε την τελευταία τάξη του σχολείου. Όταν επέστρεψε στην Αμερική, σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ελληνικά.

Για μερικά χρόνια εργάστηκε στον κλάδο των Οικονομικών και παράλληλα έπαιζε μικρούς ρόλους σε θέατρα της Νέας Υόρκης. Αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο των οικονομικών προκειμένου να αφοσιωθεί στην μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική.

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία της συμμετέχοντας σε πολλά διαφημιστικά σποτ, τα οποία και ξεπερνούν τα 40 στο σύνολο. Μετακομίζει στο Λος Άντζελες προκειμένου να έρθει πιο κοντά στο όνειρο της και συμμετέχει σε μερικές από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων το “Sex and the City”(2003), το “NCIS” (2005), το “Jake in Progress” (2006), το “Six Degrees” (2007), το “Dirt” (2008), το “CSI : NY” (2009), το “The Gates” (2010), το “CSI: Miami” (2011), το “Hawaii Five-0” (2012), το “The Millers” (2013), το “Grimm” (2014) και το “Criminal Minds” (2015).

Εκτός από τις τηλεοπτικές σειρές, η Ελληνίδα ηθοποιός έχει συμμετάσχει και σε ταινίες στην μεγάλη οθόνη όπως το “The Education of Charlie Banks” (2007), το “Train” (2008) και το “Killer Movie” (2008).

Ellines.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση