HomeΚΡΗΤΗΘλίψη στο Καστέλλι για τον πρώην κοινοτάρχη

Θλίψη στο Καστέλλι για τον πρώην κοινοτάρχη

Ομόφωνο ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Μινώα Πεδιάδος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη στο Καστέλλι για τον θάνατο του πρώην κοινοτάρχη Θρασύβουλου Σαριδάκη. Με την είδηση του θανάτου του, συνήλθε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Μινώα Πεδιάδος και σε ψήφισμά του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Μινώα Πεδιάδας, μόλις πληροφορήθηκε τον θανατο του Θρασύβουλου Σαριδάκη που διετέλεσε Πρόεδρος της πρώην Κοινότητας Καστελλίου συνήλθε σήμερα Σαββατο 19 Νοεμβρίου 2016 σε έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση προκειμένου να αποδώσει την πρέπουσα τιμή στον άνθρωπο που υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις τα συμφέροντα της πρώην Κοινότητας Καστελλίου  και των κατοίκων της, τόσο μέσα από το θεσμό, όσο και με τη συνολική παρουσία του στους κοινωνικούς αγώνες.

Στη διάρκεια της πολυετούς επιτυχημένης προσφοράς του στα κοινά του τόπου κινήθηκε πάντα με αίσθημα χρέους απέναντι στον άνθρωπο και την κοινωνία.

Ως οικογενειάρχης υπήρξε υπόδειγμα τιμής και αξιών.

Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής προς τον Πρόεδρο της πρώην Κοινότητας Καστελλίου  το Δημοτικό Συμβούλιο Μινώα Πεδιάδας αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να δοθεί το όνομά του σε οδό της γενέτειράς του, το Καστέλλι
  2. Να εκφράσει προς την οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια
  3. Να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία
  4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα συνεδρίαση, όσο και στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
  5. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και την ιστοσελίδα του Δήμου».
Διαφήμιση
Διαφήμιση