Ο Κρητικός επιχειρηματίας βρέθηκε από τηλεθεατές του «Τούνελ» και συναντήθηκε με τον φίλο του, που πήρε την πρωτοβουλία να τον αναζητήσει μετά από τέσσερα χρόνια σιωπής.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, ο φίλος τηλεθεατής που βοήθησε σημαντικά στην ανεύρεση του Μηνά Αργυρίου στην εκπομπή της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ».

Συνάντησε τον πρώην επιχειρηματία δυο μέρες μετά, στο γήπεδο όπου έπαιζε η Εθνική ομάδα. « Του είπα ότι ψάχνουν έναν Κρητικό στη Νικολούλη και μου απάντησε : «Εγώ είμαι αυτός.»

Μέχρι τότε ήξερα μόνο πως καταγόταν από την Κρήτη, αλλά δεν γνώριζα ότι ήταν επιχειρηματίας και αγνοούμενος, γιατί δεν μιλούσε για τις περιπέτειες της ζωής του.

Τον παρότρυνα να βγάλουμε μια φωτογραφία με το κινητό τηλέφωνο για να δείξουμε στους οικείους του που τον αναζητούσαν, ότι είναι καλά».

«Μια μέρα μετά» είπε ο τηλεθεατής στο «Τούνελ», «αναγνώρισα στο δρόμο τον επιστήθιο φίλο του Μηνά από την Κρήτη , που είχε εμφανιστεί στην εκπομπή. «Κατάλαβα πως τον έψαχνε και τον πλησίασα. Του πρότεινα να τον πάω εκεί που μένει ο Μηνάς. Όταν φτάσαμε χτύπησα τη πόρτα και του φώναξα να βγει γιατί είχε επισκέψεις. Εκείνος κοιμόταν και όταν άνοιξε , ξαφνιάστηκε πολύ που είδε μπροστά του τον φίλο του».

Μετά την ευχάριστη συνάντηση, ο Παναγιώτης Γιακουμετής, μίλησε στον ρεπόρτερ της εκπομπής. «Ευτυχώς είναι καλά. Μας βοήθησαν σημαντικά οι τηλεθεατές σ’ αυτήν την αναζήτηση. Όπως φάνηκε, ο Μηνάς έχει περισσότερους φίλους στην Αθήνα από ότι στην Κρήτη και νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ που άργησα τέσσερα χρόνια για να τον ψάξω» είπε χαρακτηριστικά.

«Είδα την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η εκπομπή της κ. Νικολούλη επιτελεί κοινωνικό έργο και προσφέρει πολλά. Είπα στον Μηνά να κατέβει στην Κρήτη αλλά δεν νιώθει έτοιμος ακόμα για κάτι τέτοιο. Όλα αυτά τα χρόνια επέζησε σαν μαχητής. Ό,τι ότι κι αν φανταζόμασταν, δεν είναι τίποτα μπροστά στην πραγματικότητα που βίωσε.»

Φανερά συγκινημένη η ανήμπορη μητέρα του Μηνά Αργυρίου που ζει στο Ηράκλειο, είπε στο «Τούνελ»: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκε το παιδί μου. Τον είχα βαφτίσει Μηνά προς τιμήν του πολιούχου της πόλης του Ηρακλείου. Προσευχόμουν ανήμερα της γιορτής του να βρεθεί και εισακούστηκα. Είμαι βαθύτατα υποχρεωμένη απέναντι στην κα Νικολούλη για την προσπάθεια της» κατέληξε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση