HomeΚΡΗΤΗΑναβίωσε η τραγωδία της εγκύου που πέθανε στο Βενιζέλειο

Αναβίωσε η τραγωδία της εγκύου που πέθανε στο Βενιζέλειο

Την Τετάρτη η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να αποφασίσει το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης για τους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Κρήτη κι αφορούσε τον θάνατο της 33χρονης Μαρίας Βουλγαρίδη – Θεοδοσάκη στο Βενιζέλειο την ώρα που διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η τραγική αυτή υπόθεση αναβίωσε ξανά σήμερα στις δικαστικές αίθουσες που ξεκίνησε η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενους τον τότε διευθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής, τον γιατρό που ήταν σε εφημερία κι έναν ειδικευόμενο γιατρό.

Σήμερα κατέθεσαν οι μάρτυρες ενώ νωρίς το απόγευμα το δικαστήριο διέκοψε.

Θα συνεδριάσει εκ νέου την προσεχή Τετάρτη όπου θα καταθέσει ένας ακόμα μάρτυρας και μετά θα ακολουθήσουν οι απολογίες, η πρόταση του εισαγγελέα αλλά και η απόφαση του δικαστηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ήταν κατηγορούμενα εννέα άτομα με τα έξι να αθωώνονται.

Οι υπόλοιποι τρεις, που δικάζονται και σήμερα, είχαν καταδικαστεί ως εξής: Ποινή φυλάκισης 4,5 ετών για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση καθήκοντος στον πρώην διευθυντή της Γυναικολογικής, 2 έτη ποινή φυλάκισης στον γιατρό που ήταν σε εφημερία και ένα έτος ποινή φυλάκισης στον ειδικευόμενο γιατρό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση