HomeHL-PsilaΌταν στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί προσηλυτίζουν τα παιδιά και…κομματικά

Όταν στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί προσηλυτίζουν τα παιδιά και…κομματικά

Νέο μάθημα “ Ύμνος στον Αλέξη Τσίπρα”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θα μπορούσε να εξοργίσει, να εκνευρίσει, αλλά και να προκαλέσει την παρέμβαση γονιών, η περίπτωση μίας εκπαιδευτικού σε σχολείο του Ηρακλείου, η οποία στην αφήγηση της για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973, με αφορμή τη φετινή επέτειο της εξέγερσης, ενέπλεξε και… τον Αλέξη Τσίπρα.

Εξιστορώντας λοιπόν τα γεγονότα εκείνης της εποχής, απευθυνόμενη σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, άρχισε να πλέκει το εγκώμιο στο σημερινό πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Με ιδιαίτερο στόμφο και ζήλο στα λεγόμενα της, εξήρε την προσωπικότητα του Πρωθυπουργού, τις καλές του προθέσεις για τη χώρα και όλα εκείνα που τον καθιστούν ως τον μακράν καλύτερο Πρωθυπουργό, που έχει περάσει από τη χώρα τούτη.

Τα πιτσιρίκια αποσβολωμένα από τη μαχητικότητα του λόγου της δασκάλας, την άκουγαν και όπως ήταν αναμενόμενο σε αυτήν την ηλικία, απορρόφησαν σαν “σφουγγαράκια” τα λόγια της, μεταφέροντας τα με το ίδιο πάθος στους γονείς τους.

Καλό θα ήταν οι εκπαιδευτικοί, που αποτελούν πρότυπο για τους μαθητές τους, να κρατούν τα πολιτικά τους πιστεύω και τις κομματικές τους πεποιθήσεις…στο σπίτι τους!!!!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση