HomeHL-SportsΝίκος Νιόπλιας: «Μας αρέσει να υπερβάλουμε»

Νίκος Νιόπλιας: «Μας αρέσει να υπερβάλουμε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
  • Ο προπονητής του ΟΦΗ είπε πως η διακοπή είναι μία ευκαιρία ώστε να δουλέψει η ομάδα του και σε άλλους τομείς

Να εκμεταλλευτεί τη διακοπή προσπαθεί ο Νίκος Νιόπλιας για να βγει από αυτή κερδισμένος ο ΟΦΗ.

Φυσικά η αναστολή των πρωταθλημάτων δεν βοηθάει κανέναν να αποκτήσει ρυθμό, αλλά ο προπονητής των Κρητικός είπε πως δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του να δουλέψει και σε άλλους τομείς.

Παράλληλα, ο Κοζανίτης μετά τη λήξη του φιλικού με τον ΠΟΑ παρουσιάστηκε καθησυχαστικός εν όψει της συνέχειας και υπογράμμισε πως στην Ελλάδα μας αρέσει να υπερβάλουμε και να κρίνουμε βάσει των αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά: «Είναι δύσκολο για όλους. Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτό, όμως είναι και μια ευκαιρία για μας να δουλέψουμε σε άλλους τομείς φυσικής κατάστασης. Όταν ξεκινήσει θα παίζουμε πολλές Τετάρτες. Από την άλλη, όμως δεν μπορούμε να βρούμε ρυθμό.

Θέλαμε να παίξουμε οπωσδήποτε, αλλά αυτό δεν έγινε. Μας λείπει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, για να συνεχίσουμε καλύτερα.

Μας αρέσει πάντα να υπερβάλουμε. Τη μία να είμαστε φοβερή ομάδα, την άλλη να είμαστε μέτρια ομάδα και την άλλη κακή. Τα πράγματα δεν είναι έτσι. Είμαστε μία καλή ομάδα, όπως καλές ομάδες στη Β’ Εθνική υπάρχουν πολλές. Το πρωτάθλημα αυτό δεν τελειώνει, ούτε με δύο νίκες, ούτε με δύο ήττες.

Όλες οι ομάδες είναι γυμνασμένες, όλες είναι καλά τακτικά και λείπουν οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν εύκολα να διασπάσουν μία άμυνα. Γι’ αυτό βλέπουμε κλειστά παιχνίδια.

Πρέπει να είσαι έτοιμος, μη νομίζεις επειδή έχεις φανέλα ή όνομα μπορείς να κερδίζεις. Πρέπει κι εμείς να κατέβουμε στο επίπεδο της κατηγορίας, να παλεύουμε και με την ποιότητα που έχουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Εμάς μας λείπει ένα καλό αποτέλεσμα. Υπάρχουν ομάδες που έκαναν δύο νίκες. Δεν μπορεί αυτές να νομίζουν ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα. Αν δεν χάναμε με τον Απόλλωνα, αν δεν ερχόταν η ισοφάριση στο 90′, δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα.

Είναι θέμα ψυχολογίας και όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα αρχίζει να αμφιβάλει για τον εαυτό του και ο καλύτερος παίκτης. Το καλό είναι ότι έχουμε δει τις ελλείψεις και τις αδυναμίες μας και έχουμε λίγα παιχνίδια μέχρι τον Δεκέμβριο. Αν μπορέσουμε να τις καλύψουμε να πάμε λίγο παραπάνω».

Διαφήμιση
Διαφήμιση