HomeHL-SportsΝίκη του ΟΦΗ επί του ΠΟΑ

Νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΟΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Χίσι το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (1-0)

Με γκολ του Χίσι στο 70ό λεπτό, ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του ΠΟΑ σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  στο ΒΑΚ.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν κατά βάση σε διάταξη 4-4-2 και φρόντισαν από το ξεκίνημα να πάρουν τα ηνία του αγώνα.

Ο Όγκμποε σημάδεψε το δοκάρι της ομάδας του Ατσαλένιου μόλις στο 8ο λεπτό, ενώ ο Ράντι έμελλε να χάσει τις δύο επόμενες κλασικές ευκαιρίες του ΟΦΗ (στο 17’ και το 28’ με σουτ).

Ένα φάουλ του Χαντί στο 44ο λεπτό αποτέλεσε την τελευταία αξιόλογη φάση του α’ ημιχρόνου στη φιλική αναμέτρηση του ΒΑΚ (το εξουδετέρωσε ο Γιαγκιόζης).

Ο ΠΟΑ απείλησε για πρώτη φορά στο 52ο λεπτό με κεφαλιά του Μπουτσάκη, ενώ η επόμενη καλή στιγμή ήταν το γκολ του ΟΦΗ.

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα, ο Κιάσσος εκτέλεσε κόρνερ, ο Μάνος έκανε το σουτ, ο Γιαγκιόζης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Χισί βρήκε δίχτυα.

Ο ΟΦΗ έχασε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες, με Κιάσσο στο 73’ και Μάνο στο 75’, προτού ο τελευταίος σημαδέψει το δοκάρι του Γιαγκιόζη με υπέροχο πλασέ στο 86ο λεπτό.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Κώτσιος, Αντουκόρ, Όγκμποε, Νάστος, Ράντι, Μπουρσέλης, Χαντί.

Αγωνίστηκαν και οι: Όστοϊτς, Μάνος, Φαζός, Μιλοσάβλιεβ, Ροβίθης, Βαλλιάνος, Χίσι, Μπολάκης, Κιάσσος, Βρεττός.

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Βρεττός (68′ Γιακουμάκης), Καρβελάς, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Χατζηανδρέου (38′ Πετράς), Σταθόγλου Μπουτσάκης (68′ Γενιτσαρίδης), Αμπτουραχμάνι, (73′ Ρουμπάκης), Φραγκιαδάκης, Τριανταφύλλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση