HomeHL-SportsΖήτησε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα απο τους παίκτες του ΟΦΗ

Ζήτησε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα απο τους παίκτες του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, ζήτησε απο τους παίκτες του ΟΦΗ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, στην συζήτηση που είχε μαζί τους στην προπόνηση της Τρίτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο πρόεδρος της ομάδας ανέφερε στους ποδοσφαιριστές ότι η εικόνα που έχει εμφανίσει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, δεν είναι αυτό που περιμένει η διοίκηση, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος.

«Εχουμε απαιτήσεις απο εσάς. Σαν διοίκηση είμαστε απόλυτα εντάξει στις υποχρεώσεις μας απέναντι σας και θέλουμε το ίδιο απο εσάς. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι απο αυτό που βλέπουμε μέχρι σήμερα και η εικόνα αυτή, πρέπει να αλλάξει άμεσα» ανέφερε στους παίκτες ο Γιάννης Πολεμαρχάκης.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ξεκαθάρισε, ότι η διοίκηση της ομάδας, πιστεύει στην ομάδα και τις δυνατότητες της, αλλά αυτό που θέλει είναι ένα σύνολο που θα τα δίνει όλα στο γήπεδο και δεν θα δίνει αφορμές για σχόλια που αδικούν την προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ. Τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά.

«Αδικείτε τους εαυτούς σας και την προσπάθεια που κάνουμε όλοι. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε γρήγορα αυτήν την εικόνα και πρέπει να το κάνετε και μάλιστα άμεσα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης είχε ακόμη, συζήτηση τόσο με το Νίκο Νιόπλια, όσο και τον Σταύρο Λαμπράκη για θέματα που αφορούν την ομάδα και τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Αμέσως μετά ακολούθησε διοικητικό συμβούλιο απο την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο οποίο συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, όπως οι εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Football league, οικονομικά θέματα, το θέμα της μπουτικ στο «Τάλως» που βρίσκεται στο προσκήνιο και δραστηριότητες που ετοιμάζει η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 το επόμενο διάστημα.

*Στα αγωνιστικά Βουό και Μασάδο, δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Τρίτη. Την Τετάρτη (3.30) ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον ΠΟΑ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση