HomeΕΛΛΑΔΑΤην Παρασκευή η συνάντηση της «χρυσής» Εθνικής του 2004 με τον Τσίπρα

Την Παρασκευή η συνάντηση της «χρυσής» Εθνικής του 2004 με τον Τσίπρα

Στην… ατζέντα τα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαίρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αλέξης Τσίπρας ασχολείται το τελευταίο διάστημα αρκετά με τον ταλαιπωρημένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά τις συναντήσεις του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα και άμεσα προβλήματα στο ποδόσφαιρο, την περασμένη Κυριακή πήγε στο Καραϊσκάκη για το ματς της Ελλάδας με την Βοσνία.

Μάλιστα, στο ημίχρονο είχε και συνάντηση για περίπου μισή ώρα με μέλη της «χρυσής» Εθνικής ομάδας του 2004. Ωστόσο, προγραμματίστηκε για την Παρασκευή μια νέα συνάντηση των τότε παικτών που κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ευρώπης στα γήπεδα της Πορτογαλίας πριν 12 χρόνια.

έχει αναλάβει δράση στον χώρο του ποδοσφαίρου και ήδη γίνονται οι πρώτες κινήσεις που έχουν σημειολογική και όχι μόνο σημασία! Την Παρασκευή το νέο -επίσημο πλέον- ραντεβού του πρωθυπουργού με την Εθνική ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004.

Φυσικά, η συμμετοχή τους δεν θα μείνει μόνο στην… κουβέντα, αφού ο πρωθυπουργός θα ζητήσει και την ενεργή συμμετοχή τους.

Υπενθυμίζεται δε, ότι στο ίδιο πλαίσιο, οι διεθνείς του Euro 2004 θα συναντηθούν την Τετάρτη στις 19:00 και με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση