HomeΣΠΟΡΕύκολα τον Κεραυνό ο ΠΟΑ

Εύκολα τον Κεραυνό ο ΠΟΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
  • Χαμόγελα σε Ατσαλένιο για την επιστροφή του ΡουμπάκηΞεμούδιασμα με επτάρα… Καμία αντίσταση δεν βρήκε στο οικογενειακό δίτερμα κόντρα στον Κεραυνό ο ΠΟΑ, ο οποίος επικράτησε με το επιβλητικό 7-0 το απόγευμα της Δευτέρας.

    Το θετικό για την ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη σε ένα τεστ που δεν μπορεί να βγάλει κανείς ουσιαστικά συμπεράσματα ήταν η επιστροφή του Μανώλη Ρουμπάκη. Ο τελευταίος είχε μείνει εκτός από τις 22 Οκτωβρίου, αφού είχε υποστεί διάταση συνδέσμου στο παιχνίδι με τη Ρόδο.

    Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΟΑ μπήκε ορεξάτος και έκανε το 1-0 μόλις στο 9′. Δύο λεπτά μετά ο Μπουτσάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και το 3-0 έγινε στο 19′ από τον Γιαννόπουλο. Ο Χατζηανδρέου στο 31′ έκανε το 4-0, ενώ ο Γιαννόπουλος βρήκε δίχτυα και πάλι στο 56′. Στο 66′ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Αμπντουραχμάνι.

    Ο ΠΟΑ παρατάχθηκε με τους Γιαγκιόζη, Παπαδομιχελάκη, Χαρίτο, Φραγκιαδάκη, Καρβελά, Χατζηανδρέου, Σταθόγλου, Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκη, Γιαννόπουλο και Βρεττό ενώ αγωνίστηκαν και οι Γενιτσαρίδης, Πετράς, Ντραγκόντι, Τριανταφύλλου, Σακλαμάκης, Πετράκης και Ρουμπάκης Μ.

    Από την άλλη ο Κεραυνός ξεκίνησε με τους Ζαργκλή, Κουκάκη, Κοκορέλια, Ανδρικάκη, Νατσάκο, Χανιωτάκη, Λέλεκα, Τιγκίρη, Κενδριστάκη, Πανταζή και Εκχόσου ενώ στο δεύτερο μέρος συμμετείχαν και οι Ρουμπάκης Φ., Λυδάκης, Μακρυγιαννάκης, Λίλος και Ξυλούρης.