HomeΚΡΗΤΗΣτους δρόμους για το «Καπετανάκειο»

Στους δρόμους για το «Καπετανάκειο»

Εδώ και 8 χρόνια παραμένει γιαπί – Φωτορεπορτάζ από τις κινητοποιήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πορεία διαμαρτυρίας και παραστάσεις τόσο στην Περιφέρεια Κρήτης όσο και στο Δήμο Ηρακλείου, η σχολική κοινότητα του Καπετανάκειου διαμαρτυρήθηκε για το οξύτατο πρόβλημα σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει το σχολικό συγκρότημα, το οποίο παραμένει γιαπί εδώ και 8 χρόνια!

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις σημερινές κινητοποιήσεις

Οι μαθητές του 1ου Λυκείου και του 1ου Γυμνασίου, μαζί με τους γονείς και τους καθηγητές τους ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι από το σχολείο τους και κάνοντας πορεία με πανό και συνθήματα έφτασαν στην Περιφέρεια Κρήτης όπου συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στη Λότζια προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και στη δημοτική αρχή.

Μαθητές και γονείς δηλώνουν ότι δεν μπορούν να ανεχθούν άλλο μια κατάσταση που έχει κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, τη στιγμή μάλιστα που εδώ και χρόνια οι μαθητές κάνουν μάθημα σε κοντέινερ και διάλειμμα γύρω από ένα γιαπί.

Μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι δηλώνουν την πρόθεσή τους αν δεν επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση