HomeCity GuideΔιημερίδα «Ελλάδα – Κρήτη 2021» από το ΟΕΕ/ΤΑΚ

Διημερίδα «Ελλάδα – Κρήτη 2021» από το ΟΕΕ/ΤΑΚ

Στο επίκεντρο το νέο αναπτυξιακό πρότυπο για την Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης συνδιοργανώνουν Διημερίδα την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, στο Ηράκλειο με θέμα:

«Ελλάδα – Κρήτη 2021: Το Νέο Αναπτυξιακό Πρότυπο και η Μετάβαση σε Αυτό».

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/11/2016 και ώρα 18:30 στη αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με την παρουσίαση του βιβλίου της διαΝΕΟσις με τίτλο: «Χάρτης Εξόδου από την Κρίση. Ένα νέο Παραγωγικό Μοντέλο για την Ελλάδα», με ομιλητές τους κ.κ.:

Γεωργακόπουλο Θεόδωρο, EditorialDirectorδιαΝΕΟσις

Πιερρακάκη Κυριάκο, Διευθυντής Ερευνών διαΝΕΟσις

Τσακλόγλου Παναγιώτη, Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Συντονίζει – Παρεμβαίνει ο δημοσιογράφος, Στούπας Κωνσταντίνος

Οι εργασίες θα συνεχιστούν το Σάββατο 19/11/2016 και ώρα 10:30 στη Συνεδριακή Αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, με 4 Open Workshops στους κλάδους της οικονομίας με ισχυρή παρουσία στην Κρήτη:

Αγροδιατροφικός τομέας, με συντονιστή τον κ. Μαρκαντωνάκη Αλέξανδρο, Διευθύνων σύμβουλο της Μύλοι Κρήτης Α.Ε.

Πολιτιστικός – Τουριστικός Τομέας, με συντονιστή τον κ. Ξανθό Γεώργιο, Επίκουρο Καθηγητή Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Κρήτης.

Περιβαλλοντικός Τομέας, με συντονίστρια την κ. Χατζηγιάννη Ελένη, Προϊσταμένη της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωροταξικού Σχεδιασμού, Περιφέρειας Κρήτης.

Τομέα της Γνώσης, με συντονιστή τον κ. Σακκαλή Βαγγέλη, Πρόεδρο Συλλόγου Ερευνητών ΙΤΕ.

Γενικοί συντονιστές της εκδήλωσης θα είναι οι κ.κ. Πιερρακάκης Κυριάκος και Μακαντάση Φαίη.

Στόχος των Workshops είναι να αξιολογηθεί η υφιστάμενη κατάσταση κάθε τομέα, να περιγραφούν τα κρίσιμα ζητήματα, οι στόχοι και ο τρόπος μετάβασης σε αυτούς.

Με την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση