Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 25χρονος επέδειξε επιθετική συμπεριφορά σε βάρος νεαρής γυναίκας. Αυτή τη φορά όμως συνελήφθη και στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, καθώς η 30χρονη γυναίκα στην οποία επιτέθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 25χρονος αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η 30χρονη βρισκόταν σε καφετέρια στο Ηράκλειο, σε κεντρικό σημείο της πόλης και κάποια στιγμή θέλησε να πάει στην τουαλέτα. Ο 25χρονος άνδρας την ακολούθησε χωρίς να γίνει αρχικά αντιληπτός και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας, την ακινητοποίησε μέσα στην τουαλέτα προσπαθώντας να την βιάσει.

Η νεαρή γυναίκα πανικόβλητη, άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, γεγονός που κινητοποίησε τους υπαλλήλους της καφετέριας οι οποίοι κατάφεραν να απομακρύνουν τον άνδρα από το σημείο.

Η 30χρονη προέβη σε καταγγελία στις αρχές και λίγο αργότερα ο 25χρονος είχε συλληφθεί. Όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε τρομοκρατήσει νεαρές γυναίκες στο Ηρακλείου, καθώς η συμπεριφορά του είναι ιδιαίτερα επιθετική.

Διαφήμιση
Διαφήμιση