HomeHL-SportsΣημαντική διάκριση για αθλητή ξιφασκίας από την Κρήτη

Σημαντική διάκριση για αθλητή ξιφασκίας από την Κρήτη

Κατέκτησε την 1η θέση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ψηλότερη θέση του βάθρου στο κύπελλο Ελλάδας έως 20 ετών ανέβασε τη Μεσσαρά ο Στέλιος Φουστανάκης στους αγώνες που έγιναν το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο 18χρονος Πομπιανός αφού έκανε 5 νίκες στις poul ξεκίνησε ένα νικηφόρο σερί επιτυχημένων νόκ άουτ μέχρι που έφτασε στο μεγάλο τελικό όπου και επιβλήθηκε του Μαρκοπούλου (ΟΣΑ) με 15-13 σε ένα συναρπαστικό αγώνα που καθήλωσε τους παρευρισκομένους!!

foustanakis

Η νίκη αυτή πιστοποίησε την ανοδική πορεία που έχει ο αθλητής της Α. Λ. ΜΕΣΣΑΡΑΣ και τον κράτησε στις κορυφαίες θέσεις της πανελλήνιας κατάταξης.

Και ο Τσακιράκης Θοδωρής όμως κατάφερε πολύ εύκολα να μπει στους 16 καλύτερους αλλά ο Τσώκας Αστέριος του στέρησε την είσοδο στην 8αδα και κατέλαβε τελικά την 10η θέση.

Τελική κατάταξη (50 αθλητές) :

1ος :Φουστανάκης Στέλιος (Α. Λ. ΜΕΣΣΑΡΑΣ), 2ος Μαρκόπουλος Ιωάννης (ΟΣΑ) 3οι Φιλιππούσης Ιωάννης (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) και Κρητικός Δημήτρης (ΟΣΑ).

Και στις γυναίκες όμως έδωσε το παρών η Α Λ ΜΕΣΣΑΡΑΣ με τη Τσακιράκη Άννα η οποία αφού έκανε 3 νίκες σε 5 αγώνες πέρασε στα νόκ άουτ όπου αποκλείστηκε από την Πλύτα (ΚΑΡΔΙΑΝΗ) και κατέλαβε την 33η θέση ανάμεσα σε 55 αθλήτριες. Μια θέση όχι κακή αν σκεφτούμε ότι η μεσσαρίτισσα αθλήτρια αγωνίζεται μια κατηγορία μικρότερη..

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ θέλει να ευχαριστήσει την ΑΝΕΚ LINES & BLUE STAR FERRIES που για άλλη μια φορά βοήθησε στη μετάβαση των αθλητών της από και προς την Αθήνα..

Διαφήμιση
Διαφήμιση