HomeΕΛΛΑΔΑΦλαμπουράρης: Δεν χρειάζεται τέταρτο μνημόνιο

Φλαμπουράρης: Δεν χρειάζεται τέταρτο μνημόνιο

Καθησυχαστικός ο Υπουργός Επικρατείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης ως προς το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο μνημόνιο.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι μόνο η ΝΔ μιλάει για τέταρτο μνημόνιο και ότι ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις είπε ότι δεν χρειάζονται νέα μέτρα, αλλά χρειάζεται να προχωρήσει η ελληνική οικονομική ζωή χωρίς νέα λιτότητα για να μπει στον δρόμο της διεξόδου από την κρίση.

«Δεν χρειάζεται και δεν θα μπουν νέα μέτρα» δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Φλαμπουράρης σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα και ικανότητα να είναι συνεπής στην εφαρμογή της συμφωνίας του Ιουλίου.

Παραδέχθηκε δε ότι δεν έγιναν όλα καλά, αλλά τόνισε ότι υπήρξε μια πορεία πέντε χρόνων που διέλυσε εργασιακές σχέσεις, θέσεις εργασίας, συντάξεις.

«Αντί να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε δυστυχώς και εμείς αναγκαστήκαμε κάποια μικρά πράγματα να τα κάνουμε. Αλλά δεν συγκρίνονται με τα παλιά», κατέληξε.

Σχετικά με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, ο κ. Φλαμπουράρης επεσήμανε: «Όλοι ήταν μουδιασμένοι με την εκλογή Τραμπ». «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε σχέσεις καλές και με την Αμερική», υπογράμμισε

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση