HomeHL-SportsΝίκος Νιόπλιας: «Δεν είναι καλύτεροι αυτοί που δεν παίζουν»

Νίκος Νιόπλιας: «Δεν είναι καλύτεροι αυτοί που δεν παίζουν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις «ρεζέρβες» ο τεχνικός του ΟΦΗ

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, στη σαββατιάτικη βαριά φιλική ήττα από τον Εργοτέλη, έμεινε ο Νίκος Νιόπλιας.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο ΒΑΚ, ο τεχνικός του ΟΦΗ επανέλαβε ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής η ομάδα του δεν έχει παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας: «Ήταν ένα τεστ μέσα από το οποίο θέλαμε να δούμε όλους τους παίκτες μας, καθώς όταν γεμίσει το αγωνιστικό μας πρόγραμμα θα πρέπει να παίρνουμε λύσεις από όλους και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Δεν είμαστε όμως έτοιμοι και δεν είμαστε όλοι το ίδιο ανταγωνιστικοί. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούμε ως δικαιολογίες τα όποια λάθη έγιναν από τη διαιτησία και γενικά δεν έχουμε δικαιολογία για ότι δεν παρουσιασθήκαμε ανταγωνιστικοί.

Από τέτοιους αγώνες μπορούμε να εκτιμήσουμε πολλά πράγματα. Αυτά τα ματς γίνονται περισσότερο για τους παίκτες που δεν προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα.

Υπάρχει ένας κορμός βασικών παικτών και κάποιοι άλλοι παίκτες που θα έρχονται για να βοηθούν, όμως όπως συνέβη στο περασμένο φιλικό με τον Ερμή, έτσι και τώρα δεν έδειξαν την κατάλληλη εικόνα, κάτι που δείχνει πως δεν είναι καλύτεροι αυτοί που δεν παίζουν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση