HomeΣΠΟΡΟΦΗ – Εργοτέλης 2-5

ΟΦΗ – Εργοτέλης 2-5

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ήττα με 5-2 από τον Εργοτέλη γνώρισε ο ΟΦΗ το Σάββατο, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. και συνετρίβη με 5-2. Το ματς είχε νεύρα, και ένταση, ενώ απειλήθηκε σύρραξη, μεταξύ Ράντι και Καλέ.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 4′ με πέναλτι του Χαντί, το οποίο κέρδισε ο Ογκμπόε, ενώ στο 18′ ο Εργοτέλης ισοφάρισε, όταν ο Μισέλ, εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε στο τείχος στο σώμα του Κιάσσου, άλλαξε πορεία και αιφνιδίασε τον Δερμιτζάκη.

Το 2-1 σηεμίωσε στο 63’ ο Πόι και ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 73′ με γκολ του Μάνου. Στο 76′ ο Κατσικοκέρης, που ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ, έκανε το 3-2, ενώ ο ίδιος παίκτης με δυο γκολ στο 83′ και 86′ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

 Ο ΟΦΗ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και σε δελτίο Τύπου που δημοσίευσε αναφέρει:

«Η αλήθεια είναι ότι τα καραμπινάτα λάθη των διαιτητών σε σημαντικές φάσεις, έφεραν εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τρίτο γκολ του Εργοτέλη, ακόμα και ο Νίκος Νιόπλιας, που είναι ήρεμος και δεν ασχολείται με τους διαιτητές, βγήκε από τα ρούχα του και έκανε κατσάδα στους διαιτητές για τις αποφάσεις τους, που «χάλασαν» το παιχνίδι!

Αυτό δεν είναι άλλοθι για τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι εκνευρίστηκαν από τις διαιτητικές αποφάσεις, έχασαν την συγκέντρωση τους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά σίγουρα η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΗ, θα έπρεπε να βάλει στο φιλικό παιχνίδι των δυο κορυφαίων ομάδων της πόλης, πιο έμπειρους διαιτητές και όχι να είναι βοηθός ένα άπειρο κοριτσάκι 16 ετών, που ήταν λογικό να μην αντέξει την πίεση σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Χαντί, Ράντι, Ογκμποε, Ροβίθης, Αντουκόρ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κασμερίδης (68′ Παπαδάκης), Μπολάκης, Βαλλιάνος, Φαζός, Οστοιτς, Χίσι, Νάστος, Μπουρσέλης, Μιλοσάβλιεφ, Βρεττός, Μάνος.

Εργοτέλης: Στεφανάκος (46′ Βασιλειάδης, 74′ Χανιωτάκης), Τσουμάνγκας (46′ Τζανής), Δημήτρης (58′ Πολυχρονάκης), Καρράς (58′ Βογιατζής), Κολώκας, Γκοτσούλιας, Κοιλιάρας (74′ Μπερουασβίλι), Ρουσάκης, Μισέλ (58′ Μανουσάκης), Καλέ (46′ Πόι), Καιμακαμούδης (46′ Κατσικοκέρης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση