HomeHL-EconomyExpo Πελοποννήσου: «Οι οργανωμένες δράσεις επανεκκινούν την οικονομία»

Expo Πελοποννήσου: «Οι οργανωμένες δράσεις επανεκκινούν την οικονομία»

Ο Γραμματέας της ΝΔ στα εγκαίνια της πρώτης επιχειρηματικής έκθεσης στην περιοχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γραμματέας της Π.Ε. Ν.Δ., Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο των εγκαινίων της πρώτης «Πελοπόννησος Expo», εχθές Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, απηύθυνε τον κάτωθι χαιρετισμό, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα του επιχειρείν που βασίζεται στον πρωτογενή και τουριστικό τομέα, επικροτώντας παράλληλα την στήριξη τέτοιων δράσεων:

«Θέλω να σας συγχαρώ για την αξιέπαινη πρωτοβουλία σας να διοργανώσετε για πρώτη φορά μια τόσο σημαντική έκθεση για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο.

Δείτε φωτογραφίες

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα επιμελητήρια που συνεργάστηκαν για την πρωτοποριακή αυτή κίνηση η οποία ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της περιοχής.

Επίκεντρο της έκθεσης αποτελούν ο αγροδιατροφικός τομέας και ο τομέας του τουρισμού. Τομείς που αποτελούν κινητήριο δύναμη τόσο της τοπικής όσο και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα και βρίσκονται ψηλά στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η προβολή και ανάδειξη ποιοτικών  προϊόντων, η ενίσχυση του τουρισμού μέσα από οργανωμένες δράσεις σαν κι αυτή, θα συμβάλουν άμεσα στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Βέβαια για την επίτευξη των στόχων αυτών χρειάζεται ένα συγκεκριμένο και υπολογισμένο σχέδιο, και πρωτίστως η αμέριστη στήριξη της κεντρικής εξουσίας προς τους επιχειρηματίες και τα επιμελητήρια της χώρας. Τέτοιες πρωτοβουλίες κατέχουν ξεχωριστή θέση στη «Συμφωνία Αλήθειας» του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία αποτελεί ένα διαμορφωμένο πλάνο δράσης μακριά από αυτοσχεδιασμούς και σπασμωδικές κινήσεις.

Σας συγχαίρω και πάλι για την εξαιρετική πρωτοβουλία σας και εύχομαι από καρδίας η πρώτη «Πελοπόννησος Expo» να γίνει ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς του ελληνικού επιχειρείν και κινητήριος δύναμη της τοπικής ανάπτυξης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση